Klubben

Roklubben blev stiftet den 12 februar 1931. Klubben er medlem af Dansk Forening for Rosport og Dansk Kano og Kajakforbund under DIF.

Klubben råder over inriggere, outriggere, gigbåd og kajakker.

Derudover er der 110 m2 motionscenter.

Ro området omkring Hadsund Roklub (HR) kan du se på kortet, over dagligt rofarvand (under rubrikken Motionsroning) Du kan se hvordan du finder frem til os, ved at trykke på "Find roklubben" herunder. I HR skal man mindst kunne svømme 300 meter og man skal mindst være fyldt 10år for at blive medlem.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte formanden på:

formand@hadsundroklub.dk

Tlf: 20645902.

Eller mød op i klubben en hverdagsaften.

Aktiviteter for medlemmerne:
Som nyt medlem skal man igennem en instruktionsperiode før man bliver sluppet løs på fjorden. Dette sker mandage og onsdage kl. 18.30. Så er klubben tryg ved at sende personen på fjorden og personen skulle gerne være tryg ved at sætte sig i båden. Når man er nyt medlem af klubben er man "kannin" man bliver så døbt i august under stor festivitas og så er man rigtig roer. Så er der mulighed for at ro uden for de fastsatte instruktionstider og at komme på langtur. Der bliver arrangeret sommerferielangtur, på ca. en uge, hvert år.
Som medlem er det muligt at få en klubnøgle mod et depositum på 100,- kr. Derved er det muligt at benytte klubbens faciliteter når man har lyst. Når man er medlem er der også mulighed for at deltage i klubbens fester, og andre aktiviteter. Her kan nævnes standerhejsning først i april, standerstrygning sidst i oktober, "kanindåb" og "roernes dag" i august.

Kontingent:

Under 18 år: 1.080,- kr. pr. år