Bådrenovering

vaerksted.jpg Når vinteren har taget sit indtag og det ikke længere er muligt at ligge og nyde det ude på fjorden er det tid til at klargøre roklubbens både til næste sæson.

I år er der lavet om på bådrep,  så der kun er to faste bådrephold, pensionisterne og kaproerne. Resten af medlemmerne bliver indkaldt til slibe / lakdage hvor alle de både laves i fællesskab. Slibe / lakdage bliver opslået på hjemmesiden og opslagstavlen. Desuden sendes der et brev ud til alle medlemmer der har været på vandet om hvordan bådrep foregår. Det forventes at alle der har været på vandet møder op til bådrep. !!!!

Normalt består en bådereperation af nedslibning og omlakering af inriggerne eller reperation af mindre glasfiber skader i kajakker og outriggere. Det lyder måske som en svær operation men det er det faktisk ikke.

Som det ses på billedet har roklubben et decideret værksted hvor al bådreperation foregår, og hvor det nødvendige værktøj forefindes.

Der er ingen nyheder

Kalenderen er tom