Hjemmeside

Lørdag den 31. januar 2004 blev den nye hjemmeside introduceret. Dette skete samtidig med at det nye motionsrum blev indviet.

Den nye hjemmeside er ændret på flere punkter. Den har fået et flottere layout. Menu systemet er lavet om og bør nu være lettere at navigere rundt med. Desuden er der på forsiden lavet nogle menu links til de mest brugte funktioner.

Som noget nyt er der også tilføjet mulighed for at skrive artikler som både indeholder almindeligt tekst men også billeder. Hertil kommer at nyheder, kalender og artikler nu er opdelt på de enkelte afdelinger.

Pga. at tilskuddet til årebladet er blevet fjernet har man besluttet at stoppe med bladet. Årebladet erstattes istedet med artikler på hjemmesiden. For ikke at miste reklame indtægterne er det besluttet af hjemmesiden fremover skal indeholde disse reklamer.

Har du brug for hjælp, har du spørgsmål, ris eller ros så er du velkommen til at kontakte Thorkild Petersen(email: thorkild@henry-petersen.com tlf 41115708)  Du kan også prøve at spørge folk nede i klubben, der er mange der kan hjælpe.

Livredder, er det noget for dig?
Punch og ønskeliste

Der er ingen nyheder