Langtur

Roning uden for det daglige roområde er langtur, dvs. vest for Dania og øst for Jagthytterne og i helt fremmed farvand.

På langture fører man splitflag og der skal være en uddannet langtursstyrmand i båden. Hvis det er en tur på fjorden skriver man hvor turen går hen når man skriver sig ind, men hvis det er en i fremmed farvand skal man desuden give en fra bestyrelsen besked inden turen påbegyndes.

Når man tager på langtur i fremmed farvand tager man enten bådene med selv på bådtraileren eller man kan låne sig frem i andre roklubber. Det er også muligt at overnatte i andre roklubber.

Langtursudvalget står for at arrangere ture i klubregi, det være sig endagsture  eller ture med overnatninger. Alle ture som udvalget arrangerer bliver opslået på opslagstavlen og på hjemmesidens kalender.

Fat åren og tag  med på langtur !!!

Se endvidere langtursreglement for Hadsund roklub

D.F.f.R.s langtursreglement
Langtursreglement for Hadsund roklub