Kaproning

VM2003.jpgKaproning i Hadsund Roklub giver mulighed for at opfylde selv de mest fantastiske drømme. Ønsker du at gå i Thor Kristensens fodspor for at gentage hans verdensmesterskaber eller er det blot ønsket om at deltage i konkurrencer på lavere plan - så har du muligheden for at få dine drømme opfyldt i vores afdeling.

Du stiller med ambitionerne - vi stiller med engagerede trænere og godt materiel.

Det koster ikke ekstra kontingent at deltage i konkurrencer eller træningslejre. Du skal blot være indstillet på at deltage i de arrangementer vi laver for at rejse kapital til driften af afdelingen. Vi mener det er sundere på denne måde.

Om sommeren er der trænervejledning hver mandag, tirsdag og onsdag fra. kl 17.00 og hver lørdag fra 09.30.

Kaproningsudvalg

Der er ingen nyheder