Kajak

Dette er kajakafdelingen!

kajak.jpg

Hvorfor ro baglæns når man kan ro forlæns?

Kajaksporten oplever i disse år en boomende interessestigning ikke mindst blandt voksne og ældre. Der sikkert mange årsager til dette, men medvirkende er ganske givet den stigende interesse for individuel udfoldelse i naturen.

Også i Hadsund Roklub har vi oplevet en stor stigning i interessen for kajaksporten og vi har derfor oprettet en afdeling der skal medvirke til at gøre klubben endnu mere attraktiv for gamle og nye medlemmer.

Vi råder for tiden over ca 20 turkajakker og 6 børnekajakker som står til fri disposition for klubbens medlemmer når de er blevet frigivet. For at blive frigivet skal man gennemgå et kursusforløb hvor man lærer sig de elementære færdigheder og sikkerhedsregler. Nærmere oplysninger kan findes andetsteds på denne side ligesom du er meget velkommen til at kontakte et af medlemmerne fra kajakudvalget.

Oplev naturen og årstiderne på nærmeste hold fra en kajak i Mariager Fjord.

Venteliste til kajakinstruktion
Frigivningsregler for kajak
Vinterroning i kajak
Europæisk kajakkørekort - European Paddle Pass
Læs "Kano og kajak" - Magasin for den kajakinteresserede!
Kajakudvalg og instruktører

2017-06-15 Ny kajak

2017-06-26 18:30 Kajakroning for alle!
2017-06-29 18:30 Kajakroning for alle!