Til nye motionsroere

Motionsroning i Hadsund Roklub

I Hadsund Roklub findes også en motionsafdeling. Her roes på vores dejlige fjord i store robåde med enten 2 eller 4 roere samt en styrmand

Roformen giver mulighed for at kombinere motion med nataturoplevelser.

Nye roere introduceres til sporten gennem et instruktionsforløb, der tager sigte på at lære de basale færdigheder, så deltagerne bliver i stand til at være med på afdelingens roture, der foregår tirsdag og torsdag aften samt søndag formiddag. Der er også mulighed for komme med på ture til andre roklubbers farvand.

Instruktionen foregår i hold i starten af maj og igen august. Henvendelse til Ingelise Christiansen tlf  2072 0914

Roning er en af de få sportsgrene, hvor du får bevæget og styrket alle kroppens muskler. Uanset om du er elite- eller motionsroer, vil du opnå en forbedret fysik, samtidig med, at du får nogle vidunderlige naturoplevelser.

Rosporten er meget social, idet du kan få mange hyggelige stunder og gode relationer til dine rokammerater.

De både, som man ror i  er de robuste inriggere, som benyttes både til hyggeture, og til træning og konkurrence. med mulighed for at dyrke roning intenst med træningsprogrammer, der giver sved på panden.

Rosæsonen starter med standerhejsning hvert forår og varer lige til standerstrygningen i efteråret. Det er muligt at ro tidlig om morgenen og se en ny dag begynde eller om aftenen, når du har fri. Det gør roning til en meget flexsibel sport.

Det siges – med rette – at roning er en livsstil, hvor der er aktiviteter året rundt.

I vintermånederne behøver du ikke at frygte for  formen, for der arrangeres  gymnastik, svømning, styrketræning og ergometerroning. Derudover bruger vi vinteren til at foretage den nødvendige vedligeholdelse af vores både.

Ovenstående haves i pdf format til udskrift

Oprettet af Jens Peder Lauridsen (561)