Vil du gøre en forskel? Det bliver sjovt at være med!

Arbejdet i hverdagen med klubbens unge medlemmer er hidtil blevet løftet af vores 3 kaptrænere og nogle ihærdige forældre.

Opgaven er kæmpestor og meget varieret.
Der skal være tid til meget seriøs kaptræning.
Der skal være mandskab til følgebåden.
Der skal være tid til at modtage helt nye roere, som måske aldrig har været på vandet før.
Der skal være tid til at give de unge, som ikke kommer for kaptræningen, en oplevelse, der får dem til at komme tilbage.

Det kan sagtens tænkes, at der er unge medlemmer, som ikke altid lige har lyst til at ro outrigger, men hellere vil på mountainbike eller en løbetur eller i kajak eller noget helt fjerde. Kan vi også tilbyde de muligheder, bliver det endnu mere attraktivt for de unge at være med i roklubben.

Derfor er der brug for nogle hjælpere, som har lyst til at være sammen med unge i de mange forskellige situationer.

Vi er allerede nogle stykker, som har meldt os på banen. Nogle vil deltage næsten hver dag og andre en eller to dage om ugen; men vi har alle givet håndslag på at gøre vores bedste for at hjælpe med at løfte opgaven, så trænerne kan koncentrere sig om deres vigtigste opgave: træning!

Et par stykker fra gruppen har tilbudt sig som hjælpetrænere, og Michael Blomstrand vil lave et uddannelsesforløb for dem – der kan sagtens være flere med i det forløb også.

Det vil være godt, hvis man kan binde sig nogenlunde til faste dage. Blot en enkelt dag i ugen vil være fin og betyde rigtigt meget for oplevelsen for såvel voksne som unge.

Kan man pga forskudte arbejdstider ikke lægge sig fast på en bestemt ugedag, er der stadig plads til at blive en del af holdet. Det er så blot vigtigt at kunne give besked ugen inden, da trænerne planlægger deres træning i forhold til, hvor meget hjælp der er på dagen.

Har det her gjort dig nysgerrig, kan du henvende dig til:
Michael Blomstrand: 51327193 eller Svend Mørk-Jensen: 23 98 77 63

Oprettet af Svend Mørk-Jensen (1260)