Korttursstyrmand og på sigt inriggerinstruktør - et godt tilbud til dig!

Skal vi have nye medlemmer til inriggerroning, skal vi også kunne give den nødvendige instruktion. Det er der nogle få i klubben, der kan; men der er brug for flere.

For at blive instruktør er det godt at have uddannelsen som korttursstyrmand og evt. hjælpeinstruktør.
Begge uddannelser kan vi tilbyde dig i klubben, og vi har brug for medlemmer med de uddannelser

Selve instruktøruddannelse udbydes i DFfR regi. Hvis det er det, du er klar til, kan det desværre først blive i foråret 2016, da kurserne til modul A allerede er gennemført i år.

Det er VIGTIGT, at nogle af jer, der er erfarne inriggerroere og måske endda styrmænd vover springet og går i gang med uddannelsen, så I kan være med til at lære nye op. Og det er rigtig sjovt at lære nye op, og gøre en indsats for at de føler sig godt modtaget og bevarer lysten til at komme i klubben.

Er du i tvivl om, hvad det kræves for at blive korttursstyrmand eller hjælpeinstruktør eller instruktør, vil vi gerne informere dig om det, så du bliver klædt på til at tage beslutningen.

Kontakt: Ingelise Christiansen på tlf.: 20 72 09 14

Oprettet af Svend Mørk-Jensen (1260)