Tilmelding til træningssamlingen i uge 27

Tidspunkt: 2017-04-22 kl. 13:43

Træningssamling uge 27

Nu begynder sommerferien så småt at nærme sig, og der er sikkert nogle der vil holde mere ferie end andre. Derfor får i allerede denne indbydelse til sommerens træningssamling, som i år vil være i uge 27.

Vi møder mandag d. 3. juli kl 10.00 og får os indlogeret i hytterne, hvorefter vi skal have en hyggelig uge. Lørdag d. 8. Juli kl 14.00 tager vi hjem igen når vi har trænet og gjort rent i hytterne.

Lidt om ugen:

Det er en træningssamling med fokus på roning og en helt del andet. Det plejer at være en super hyggelig uge hvor alle, store som små kommer hinanden ved og får et rigtigt godt sammenhold på tværs af aldre. Selvfølgelig skal vi på vandet og ro, men vi finder sikkert også på nogle aktiviteter på land. Husk rigeligt træningstøj, og evt. noget skiftetøj hvis der er nogle der bliver våde.

Prisen for hele ugen er 300 kr. ellers 50 kr. pr. dag.

Sidste år blev der lavet en video over ugen som kan ses her: https://www.youtube.com/watch?v=bm2CAADrI3E&t=13s

Tilbagemelding senest d. 27 juni (man behøver ikke at være med alle dage).

Der er oprettet en begivenhed på Hadsund Roklubs facebookside hvor men kan tilmelde sig ved at skrive deltager i begivenheden og overføre 300 kr. til Simon (Hvis man altså deltager hele ugen, ellers det tilpassede beløb) på MobilePay 31 16 58 92 eller Reg. 9231-0002302608. Hvis ikke man har facebook, så bare overfør penge til Simon og skriv hvilke dage man forventer at deltage.

Er der spørgsmål til samlingen kan du skrive/ringe til Simon på 31 16 58 92 eller her på facebook.

Vi glæder os til at se jer!

Lennart og Simon

Oprettet af Simon Melander Sørensen (447)