Fur rundt

Lørdag den 8. juli er der Fur Rundt March. Sæt kryds i kalenderen.

Fra Fur Baadelaug har vi de senere år, sammen med roere fra Nordjysk Ronetværk taget tur rundt i inriggere og kajakker og vi vil meget gerne dele oplevelsen med Jer igen :).

Vi mødes kl. 8, hvorefter bådene og kajakker gøres klar og bådhold sættes. Forventet afgang i samlet flok kl. 9.

Turen er på ca. 25 km og tager en HEL dag – det tager tid, når der skal holdes 3 pauser på de faste rastepladser, hvor der kan købes kaffe, the, rundstykker, pølser, kage, fadøl mm.

Ro-turen er som udgangspunkt på gør-det-selv basis. Prisen for deltagelse er kr. 20, som går til deltagergebyret. Der er ingen forplejning ud over det som kan købes på de 3 rastepladser, vi besøger på turen rundt. 1. rast er efter ca. 10 km (rundstykker og kaffe), Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe egen madpakke.

Fur Rundt Marchen er en folkefest på Fur, hvor op mod 1000 deltagere går, cykler, sejler og ror rundt. Der er boder og musik på havnen, Chili John laver aftenmaden og dagen slutter med havnebal med levende musik.

Chili John’s menu kan spises på havnen fra kl. 17 til 19. Der er forsalg fra Dagli’ Brugsen på fur ca. 1 uge før og billetter kan forudbestilles i brugsen på 97 59 30 03.

Pris ca. kr. 130,00. Oplysning om endelig menu og præcis pris følger, så snart vi kender den.

Vi har en aftale med arrangørerne af Fur Rundt Marchen, at vi ikke laver vores egen fest i baadelauget lørdag aften!!

Der er mulighed for at slå små telte op på græsplænen ved Fur Baadelaug/Fur Hytten og det er ganske gratis. Der er toiletter i Baadelauget og bad kan købes på havnen. Alternativt kan overnatning ske på Campingpladsen -  på kroen – eller måske bed & breakfast se mere på http://www.visitfur.dk/fur/overnatning

Fur Baadelaug har et begrænset antal både, så har I mulighed for at medbringen en ekstra båd vil disse rosæder indgå i puljen, som fordeles efter først-til-mølle princippet. Vi koordinerer efter tilmeldingsfristen. Roere, som ikke selv medbringer både vil blive opkrævet kr. 30 til dækning af trailerkørsel og færge.

Sidste tilmeldingsfrist er 1. juli 2017 – vi hører gerne fra jer inden hvis I har spørgsmål, eller kan tilbyde at medbringe både. (mail helleraegaard@yahoo.dk /mobil 21416213 SMS eller efter kl. 17.00)

Husk selv at medbringe redningsvest.

Håber at se rigtig mange af jer

Rohilsen

Helle og Peter Havtorn

Fur Baadelaug