Trailernyt

Status vedr. uheld med trailer pr. 6. / 6.

Den skadede trailer ankom til Hadsund onsdag den 31. maj. Vi blev først bekendt med trailerens ankomst dagen efter, da traileren uden vores viden var blevet placeret i Sejlklubben.

Torsdag den 1. juni blev traileren besigtiget i klubben af Carl Henrik og Per Christiansen. Der skal skiftes kobling på traileren- ingen tvivl om det. Desuden skal det forreste af de stativer, der anvendes til bådene skiftes. På det bageste stativ er en enkelt vandret "rem" enten rettes ud eller skiftes.

Per Christiansen og Mogens Laustsen har efterfølgende påtaget sig opgaven at reparere traileren, så den er køreklar igen ultimo juni.

Mht de skadede både så har taksatoren fra Alm Brand givet følgende både prædikatet - totalskadede: Minerva, Basse, Juste, Thunderbird, Stjerne og Isfuglen. De to mindre skadede både (Syvstjernen og Sine) kan anvendes igen. Vi har fået grønt lys for at påbegynde reparationen. Dette vil Jens gøre. Han skal desuden indsende et prisoverslag dækkende reparationen.

Pt. afventer vi at taksator får udarbejdet en rapport over hans besigtigelse af bådene og indsender denne til Alm Brand. Når vi får nyt fra forsikringsselskabet vedr bådene, så vil der komme nyt på denne side vedr det videre forløb med indkøb af erstatningsbåde.

I mellemtiden må vi alle hjælpe hinanden med at gøre generne ved de manglende både så lille som mulig. Trænerne gør deres yderste for at sikre at alle får stillet egnet materiel til rådighed, men kan ikke garantere at alle sikres "egen" båd i denne periode.

Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)