Junior VM

Onsdag starter junior VM i Trakai i Lithaun.Her har de to første dage været meget varmt og stille vejr.Vinden vil tiltage de næste dage og der kommer også lidt regn og måske torden.Dette er ikke fremmed for os,så det er bare om at give den gas i indledende heat som starter kl 15 .30 lokal tid som er en time før dk.tid.Adrian og Mikkel er i første heat,og skal møde ESP,AUS,AZE,Ned og ITA.Ikke det letteste heat,men 4 hold går videre til kvartfinalen,og resten i opsamling ,Italien var modstander i finalen til EM som vi slog der.Resten er ukendte.Liane og Mette skal ro kl.16.27 i heat 5.Her er modstanderne AUS,SRB,CAN og SWE.Her er det også de fire første der går videre til kvartfinalen.De har mødt Sverige tidligere og slog dem rigtigt stort til NM.Ror holdene sig videre er der fridag torsdag.

Oprettet af Jens Toft Christiansen (33)