Førstehjælpskursus for medlemmer - 4 timer

Tidspunkt: 2018-01-10 kl. 18:00

Førstehjælpskursus for alle interesserede. 16 pladser!

Onsdag d. 10. januar kl. 18 - 22 afholdes førstehjælpskursus for klubbens medlemmer.
Kurset er gratis.

Underviser: Kristian Vejle fra Røde Kors.

Efter kurset kan deltagerne:

• Handle ud fra førstehjælpens 4 hovedpunkter og ABC-principperne.
  • Give hjerte-lunge-redning til en bevidstløs person uden normal vejrtrækning.
  • Anvende en AED/hjertestarter.
  • Der vil være særligt fokus på skader i forbindelse med vand – underafkøling o.a.

Der skal laves praktiske øvelser, så tag noget tøj på det er let at bevæge sig i, og tag evt. en måtte el. lign. med til at ligge på.

Det bliver 4 effektivt anvendte timer, og det bliver på en sjov og god måde. Undervejs vil der være en kort pause, hvor der kan købes kaffe / te / sodavand eller øl og et stykke kage.

Der er plads til 16 deltagere efter "først til mølle" princippet.

Der bliver oprettet venteliste, hvis flere end 16 melder sig.
Vi arrangerer endnu et førstehjælpskursus, hvis tilmeldingen viser, at der er grundlag for det.

Tilmelding senest tirsdag d. 2. januar

Det er MEGET VIGTIGT at huske at melde fra, hvis man bliver forhindret, så en anden kan få chancen.

Tilmelding til Svend Mørk-Jensen på telefon / sms: 23 98 77 63 eller mail: svendbimand@gmail.com

Husk medlemsnummer ved tilmelding.

Oprettet af Svend Mørk-Jensen (1260)