Persondatalovgivningen.

Fredag den 25. maj træder den nye lov om håndtering af persondata i kraft. Herefter er det klubbens ansvar, at håndtere de oplysning klubben har omkring det enkelte medlem korrekt.

I klubben vil der blive ophængt et dokument, der beskriver Hadsund Roklub i forhold til den nye meget omfattende lovgivning.

Vi kan ikke love, at vi er helt klar til at opfylde lovens krav fra dag et, men vi arbejder stærkt på at få fuld styr på lovgivningen indenfor en overskuelig tidsramme.

Generelt ligger klubben for alle medlemmer inde med de oplysninger, der er blevet afgivet ved indmeldelsen. Dvs. Navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, indmeldelsesdato og mailadresse. Alle disse oplysninger er nødvendige for klubben iforhold til håndtering af kontingent og i forhold til vores indberetninger til DFfR, DKKF og kommunen.

Ønsker du at vide præcis hvilke oplysninger klubben har om DIG, så skal du kontakte bestyrelsen via bestyrelse@hadsundroklub.dk

Oprettet af Anders Toft Christiansen (29)